Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Forrás: Táfelspicc

Elkészítési idő: nettó 10 perc, bruttó 6 óra

Alapanyag:

  • 150 g mézeskalács, durvára törve
  • 250 g natúr gesztenyemassza
  • 2 ek porcukor
  • 40 g puha vaj
  • 4 ek tejszín
  • 2 cl rum
  • 1 narancs reszelt héja
  • 3 evőkanál meggybefőtt

A mézeskalácsot meglocsolom a rummal, és egy közepes méretű (vagy négy kicsi) tál aljára terítem, majd rászórok annyi meggyet, amennyi beteríti. A vajat habosra keverem a porcukorral, belekeverem a gesztenyét, a tejszínt és a narancshéjat. A lágy krémet lazán a meggyre halmozom, egy éjszakát hagyom pihenni.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!