Grillezett szívnyárs
![szívnyárs, grillezett szív](https://cdn.origo.hu/2023/12/qvRT-7MUMIchb0Hyrrnb_oPlPlTz5CleDRhsX1n5x0A/fill/1347/758/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2JjMzViZThiYThjMDQ0ZDI5ZjU0YWVlODYxODRjMTI5.webp)
Elkészítési idő: 15 perc nettó, 95 perc bruttó
Alapanyagok:
A szívet megtisztítom és nagy kockákra vágom (körülbelül akkorákra, amekkorák a gombák). Megtisztítom a gombákat. A szívet és a gombát is bepácolom az olívaolajból, citromléből fokhagymából, petrezselyemből, sóból és borsból kevert pácba háromnegyed órára.
Nyársakra felváltva felhúzom a szívdarabokat és a gombákat, majd a nyárs végére egy szem olajbogyót vagy koktélparadicsomot húzok. A grill magas fokozatán negyven perc alatt megsütöm a nyársakat.