A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
09:00KézilabdaBrazília-Magyarország
HUNPongrácz Bence
10:30CselgáncsIsmael Alhassane-Bence Pongracz
HUNPásztor Flóra
10:55VívásFlora Pasztor-Jacqueline Dubrovich
HUNAndrásfi Tibor
12:50VívásRuben Limardo-Tibor Andrasfi
HUNFucsovics Márton
13:30TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNMarozsán Fábián
15:00TeniszFabian Marozsan-Ugo Humbert
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásGrainne Walsh-Ana Hamori
HUNMagyarország
19:30VízilabdaFranciaország-Magyarország
NyílNyíl

Édes hamburgeruborka

Pickle, uborka, savanyúság
Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!
Forrás: Táfelspicc


Elkészítési idő: nettó 20 perc, bruttó 1 hét
Alapanyagok:

  • 1 kg eltenni való uborka megmosva és 7 mm vastagra szeletelve
  • 1 nagy csokor kapor
  • 1 kis fej ezüsthagyma finomra vágva
  • 1 evőkanál mustármag
  • 1 evőkanál egész fehér bors
  • 2,5 dl víz
  • 2,5 dl 5%-os almaecet
  • 3 evőkanál só
  • 20 dkg cukor

A hagymát, uborkát és kaprot egy üvegbe rétegezem. Az ecetet, vizet, sót, cukrot és fűszereket felforralom. Ráöntöm az uborkára, lezárom, egy hétig hűtőszekrényben érlelem, majd pár napon belül elfogyasztom. Édes, de egy érlelt, komolyabb húshoz jól illik.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!