A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
2
Bronzérem
2
HUNMagyarország
14:00VízilabdaMagyarország-Ausztrália
HUNMagyarország
16:00KézilabdaMagyarország-Franciaország
NyílNyíl

Világsiker a Royal Tokaji

bor tokaji royal
Vágólapra másolva!
A Royal Tokaji bekerült a világ ötven legjobb bormárkája közé. A The World's Most Admired Wine Brands nevű listát a Drinks International tette közzé, melyben a mádi Royal Tokaji Borászati Zrt. a rendkívül előkelő és meglepő 25. helyet szerezte meg. A lista alapján Európára szűrve a 15. legjobb lett az angol Hugh Johnsonhoz, a világhírű borszakértőhöz-tulajdonoshoz köthető pincészet.
Vágólapra másolva!

Az első a spanyol Torres, utánuk a chilei Casillero del Diablo jön, míg a világranglista bronzérme a francia Chateau Latourhoz került. Ilyen rangos listán magyar borászat még nem szerepel – reméljük, hogy az 1989 óta működő Royal Tokaji sikere képes kaput nyitni a többi hazai bornak is.

Tokaji látkép Forrás: Royal Tokaji

A Royal Tokaji tulajdonosai az első külföldi befektetőként jelentek meg a Tokajban – részben velük kezdődött a borvidék újjászületése. Portfóliójuk jelentős, a száraz furminttól és a késői szüretelésű Áts Cuvée-től kezdve az 5 és 6 puttonyos házasított aszúborokon, valamint a 6 puttonyos dűlőszelektált Betsek, Nyulászó, Szt Tamás és Mézes Mály aszúborokon át egészen a különleges aszú esszenciáig és natúr esszenciáig terjed.

Az ötvenes lista Forrás: Drinks International

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!