Vargányás rizottó
![vargánya tinóru](https://cdn.origo.hu/2023/12/g8uqH5wDMZiQUHQDYBIdemthDk76NY10dUxDOjVc0aw/fill/1347/758/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2M3YzY4MjRmZWQ2MDQ2ZjM5ZjNiMmU1NmY2YjI5ZGRk.webp)
Elkészítési idő: 25 perc
Alapanyagok:
10 dkg rizottó rizs
5 dkg vargánya felszeletelve
2 dl jó minőségű száraz fehérbor
2 dl csirke alaplé
2 dkg vaj
1 kis fej vöröshagyma finomra vágva
1 gerezd fokhagyma finomra vágva
reszelt parmezán
só
A rizottót a linken található lépések szerint készíthetik el, a gombát a hagymával együtt tegyék a zsiradékra.