A legtöbb pontot a budapesti éttermek érték el: a Costes, az Onyx, a Zona Bisztró. A kalauzban éttermek mellett szállodákat és borászatokat is számba vettek. Céljuk, hogy független versenyt tegyen lehetővé a magyar vendéglátóhelyek számára. A tesztelők elsősorban a szakácsok teljesítményék veszik figyelembe: fontos az alapanyagok minősége, frissessége, a kreativitás, a tálalás, és természetesen az ár-érték arány.
Costes Restaurant (Budapest; 17 pont)
Onyx (Budapest; 17 pont)
ZONA Bisztró (Budapest; 17 pont)
Alabárdos Étterem (Budapest; 16 pont)
Borkonyha (Budapest; 16 pont)
Laci!Konyha! (Budapest; 16 pont)
Olimpia Vendéglő (Budapest; 16 pont)
Salon Restaurant (Budapest; 16 pont)
Arany Kaviár Étterem (Budapest; 15 pont)
Babel (Budapest; 15 pont)
Csalogány 26 (Budapest; 15 pont)
Lou Lou (Budapest; 15 pont)
A szakmai teljesítményeket is díjazták.