A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Profi pizzát süthet otthon is

házi pizza sütés
Vágólapra másolva!
A házi pizzasütés jó móka, de mivel kemencét ritkán tartunk otthon, valahogy sosem sikerül pont olyanra. Most viszont itt a gáztűzhelyre tehető minisütő, amit több mint 300 fokra hevíthetünk. 
Vágólapra másolva!

Bár szinte mindenki szereti a pizzát, házilag elkészíteni nem egyszerű. Maga a tészta nem jelent problémát, a feltét sem,

csak a sütés okozhat nehézségeket.

A tapasztaltabb szakácsok számos barkács módosítással próbálják tűzhelyük teljesítőképességét javítani, hogy létrehozzák a megfelelő körülményeket, de mostantól nincs szükség téglára, cserépre vagy hasonló eszközökre.

Vajon milyen nehéz? Forrás: Pizzacraft

A Pizzacraft fejlesztése az egy kerek pizza méretű mini kemence, amit a gáztűzhely lángjával melegíthetünk a vágyott 300 fok fölé. A cég azt ígéri, ez nem is tart túl sokáig, tíz perc alatt megvan a megfelelő hőmérséklet, utána pedig 6 perc alatt elkészül a pizza.

6 perc alatt kész van Forrás: Pizzacraft

Az Amazonon négycsillagos minősítéssel rendelkező kemence egyetlen kevésbé vonzó tulajdonsága az ára. A 149 dolláros, azaz

mintegy 42 ezer forintos árcédula ugyanis sokakat megakadályozhat a beszerzésben.

Nyilván senkit nem vigasztal, de a hordozható, kempingváltozatú Pizzacraft még drágább, azért 300 dollárt, azaz 84 ezer forintot kérnek. Egy vállalkozás azért megengedheti magának, de mivel egyszerre csak egy pizzát lehet sütni benne, nem túl életszerű.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!