Az új stílusú japán konyhájáról ismert, díjnyertes étteremhálózat először mutatkozik be a bécsi közönség előtt, ahol nagy várakozással tekintenek a Nobuyuki Matsuhisa séf – vagy, ahogy a világ ismeri „Nobu" – által fémjelzett,
a tradicionális japán technikákat és a dél-amerikai ízvilágot egyedien ötvöző
étterem bemutatkozására.
A budapesti több mint hat éve nyitotta meg kapuit Közép-Európa első Nobu éttermeként, amely a japán csúcsgasztronómia egyik legmeghatározóbb képviselője a hazai piacon. Az étterem csapata a bécsi vendégszerepléssel tovább szeretné népszerűsíteni fogásait a régióban.
"Ez egy nagyon különleges feladat számunkra, és
izgatottan várjuk, hogy március 9-én megnyissuk pop-up éttermünket az osztrák közönség előtt, ahol olyan fogásokat is bemutatunk, amik kizárólag a magyar Nobu-ban elérhetőek"
– mondta Schreiner Gábor, a Nobu Budapest executive séfje.
A Bécs szívében található Hotel Bristol Vienna-ban à la carte ebédkínálattal, két vacsora menüsorral és egy különleges Opera menüvel várja az érdeklődőket a Nobu pop-up étterem március 18-ig.