Az etyeki Újhegy pincészetei és kézműves házai gondoskodnak a vendégekről, hiszen különlegesebbnél különlegesebb specialitásokkal készülnek a nagy alkalomra. Az Aubergine Pince étlapján például padlizsán és zakuszkrém, valamint grillhús-variációk szerepelnek, míg a Milán Pince – Zalán Faház házi rétessel és somlói galuskával édesíti meg a piknik élményét.
A programok között szerepel sajtkészítési bemutató, etyeki és szekszárdi borok kóstolója és vására. A Gombai pince beavat a pezsgőkészítés rejtelmeibe, a Halmi pince pedig borpárlatokkal, kézműves szörpökkel, házi süteményekkel és lekvárokkal várja a kilátogatókat.
Június 10-én és 11-én 10 órától ízes gasztronómiával, zamatos borokkal és ínycsiklandó süteményekkel csábítják a vendégeket Újhegyre. Minden pince más programmal és finomsággal készül, így érdemes figyelemmel kísérni az esemény Facebook-oldalát, és lazára állítani a nadrágok öveit, már a menük böngészése közben.