Két kontinens nemzetközi expóján is kiemelkedő teljesítményt nyújtott a Mogyi legújabb terméke, a Caramoon: szeptemberben a dubaji Yummex Expo Best Snack Innovation (Legjobb Snack Fejlesztés) díjat zsebelhette be, a napokban pedig Párizsból tért haza a Best Snack (Legjobb Snack) kategória díjjal.
A Caramoon egy különleges kukoricafajtából készül, amely természetes módon pattog ki gömb alakúra, így egyenletesen lehet bevonni a vajkaramellás cukormázzal. Bár ez az ízkombináció nálunk szokatlannak hathat, a magyar termék sikerét a nemzetközi elismerések is igazolják.
A Mogyi pattogatni való kukorica kategóriában Európa egyik legnagyobb gyártójának számít, körülbelül félezer alkalmazottal és 165 termelővel dolgoznak együtt, és saját kukorica vetőmagot vetnek.
A vajkaramellás ropogtatni valót a gyártó kávé, forrócsokoládé és desszertbor mellé ajánlja.