Mehet könnyedén a fokhagymapucolás!

fokhagyma
Vágólapra másolva!
Lesse el ezt a tippet, és többé nem lesz átok a fokhagymapucolás! Kétféle módszert is talál a videóban, ami megkönnyíti az életét.
Vágólapra másolva!

Jamie Oliver egyperces módszereit minden szakácsnak és konyhatündérnek érdemes ellesnie. A következő praktika elsajátításával szívesebben fog hozzá bármilyen fokhagymás étel elkészítéséhez, és nem rettenti el többé a rengeteg megpucolandó alapanyag.

Mehet könnyen a fokhagymapucolás! Forrás: pixabay.com

Először tegye a pultra az egész fokhagymát, majd a tenyerével nyomja szét. Amikor gerezdekre hullott, jöhetnek a trükkök. Az egyik tipp, hogy levágja a fokhagyma végét, rányom a gerezdre a kés oldalával, és úgy húzza le róla a héját. A másik módszer pedig még jobb! Hogy mi az?

Lapozzon, Jamie megmutatja a videóban!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!