Mehet könnyedén a fokhagymapucolás!
![fokhagyma](https://cdn.origo.hu/2023/12/t4h6Yrb3xQWkHFcLyqbLpLsQaOSRykzgjREyd-BTc4Q/fill/1347/758/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzRkNjllNGNhZGQ1NzQ0ZWM5YTRiOGRmODIyNzdjOWJi.webp)
Jamie Oliver egyperces módszereit minden szakácsnak és konyhatündérnek érdemes ellesnie. A következő praktika elsajátításával szívesebben fog hozzá bármilyen fokhagymás étel elkészítéséhez, és nem rettenti el többé a rengeteg megpucolandó alapanyag.
Először tegye a pultra az egész fokhagymát, majd a tenyerével nyomja szét. Amikor gerezdekre hullott, jöhetnek a trükkök. Az egyik tipp, hogy levágja a fokhagyma végét, rányom a gerezdre a kés oldalával, és úgy húzza le róla a héját. A másik módszer pedig még jobb! Hogy mi az?
Lapozzon, Jamie megmutatja a videóban!