Benne vagyunk az adventi időszakban, már leesett az első hó is, egyre többször rotyog a forralt bor a fazékban, olykor-olykor pedig forró narancsos csokoládé illata tölti meg a levegőt. Az örök klasszikusokat nem lehet – és nem is kell – kihagyni, ám kiegészíteni annál inkább: kóstoljon bele a narancsos álomba és a téli erdők melegébe!
A teát elkészítjük a fűszerekkel, lekvárral és az egyéb összetevőkkel, majd leszűrjük. A Jack Daniel's-t és a vanília likőrt pohárba töltjük és a forró teával felöntjük.
Havas forró csók
Hozzávalók:
4 cl Jack Daniel's Honey
1 cl almás pite szirup
10 cl forró csokoládé
tejszínhab és fahéj a díszítéshez
Elkészítés:
Az almás pite szirupot a forró csokoládéba öntjük. A Jack Daniel's-t pohárba töltjük és felöntjük az almás pités forró csokival.
A teát elkészítjük a fűszerekkel, lekvárral és egyéb összetevőivel, majd leszűrjük. A Jack Daniel's-t és a Cointreau-t pohárba töltjük és a forró teával felöntjük.