Igazából nem is kell sokkal több időt szánni az elkészítésükre, mintha egy tojásrántottát vagy bundáskenyeret készítenénk, hiszen a gyors előkészületek után, már csak az időre kell bízni a munkát. Már előző este is összerakhatjuk a hozzávalókat a formába, így másnap már nincs más dolgunk, mint megsütni. Mire lefő a kávé és elkészül a tea, addigra a sütő is jelzi, hogy elkészült a muffinreggeli.
Hozzávalók:
Elkészítés:
Törje össze a banánt egy tálban, adja hozzá a tojást, majd keverje össze. Adja hozzá a mézet, a sütőport, a fahéjat, a szerecsendiót, a sót, a vaníliát, a görög joghurtot, majd keverje össze. Adja hozzá a zabot, és miután jól összedolgozta, öntse hozzá a tejet is. Keverje össze, végül töltse félig a muffinsütő formát. Tegyen a tésztára gyümölcsöket vagy különböző magvakat, majd jöhet még egy réteg tészta, a tetejére pedig újabb adag gyümölcsök és magvak. Süsse 180 fokon 30 percig.
Hozzávalók:
Elkészítés:
Töltse fel a muffinsütő formát a zöldségekkel, a sajttal és a gombával úgy, ahogy a videóban látja. Verjen fel öt tojást egy csipet sóval és borssal. Öntse a formába, majd süsse 180 fokon 30 percig.
A következő muffint sütés előtt pihentetni kell a hűtőben, így ha reggelire készítjük, tényleg érdemes már előző este összerakni.
Hozzávalók:
Elkészítés:
Törje össze a banánt egy tálban, adja hozzá a mézet és a vaníliát, majd keverje össze. Adja hozzá a sót, a fahéjat, majd a zabot, és dolgozza jól össze a tésztát. Bélelje ki vele a sütőformát, ahogy a videóban látja, majd tegye hűtőbe egy órára. Ezt követően süsse 180 fokon 30 percig, majd töltse meg görög joghurttal, a tetejére pedig szórjon gyümölcsöket és magvakat ízlés szerint.