Hozzávalók:
Elkészítés:
Forralja fel a tészta vizét, közben egy nagy serpenyőben melegítse fel az olívaolajat, majd süsse a pancettát körülbelül 3 percig. Öntse le a zsír felét a szalonnáról, majd tegye a serpenyőbe a fokhagymát és a mogyoróhagymát; dinsztelje folyamatos keverés mellett, ízesítse egy csipet sóval. Adja hozzá a kukoricát, a spárgát, a lóbabot, a pirospaprika-pelyhet, és pirítsa 1 percig. Keverje hozzá a paradicsomokat, azután a kelkáposzta leveleit. Végül adja hozzá a vajat, és keverje, míg el nem olvad, valamint a szósz krémes állagú nem lesz.
Ha felforrt a víz, főzze ki a tésztát; miután megpuhult szűrje le, és a vízéből tegyen el 1/2 bögrényit későbbre. A tésztát keverje össze a szósszal; ha túl sűrű a bögre vízzel lazíthatja. Tálalja friss bazsalikomlevéllel és parmezán sajttal.