Először készítse el a palacsintatésztát a következő recept alapján, azután használjon természetes színezőket a tészta megfestésére.
Málnát és epret a rózsaszín, mangót és répát a narancssárga, zöldet a spenót, lilát a kékszőlő, kakaót a barna kikeveréséhez.
A gyümölcsöket püré vagy lé formájában adja hozzá a tésztához, ám a mennyiségre mindenképp figyeljen: a palacsinta át fogja venni a gyümölcsök és zöldségek ízét.
Hozzávalók:
Elkészítés:
Keverje össze egy tálban a lisztet, a cukrot, a sót és a sütőport. Egy kanál segítségével csináljon lyukat a közepébe, üsse bele a tojásokat, majd öntse hozzá a vajat és a tejet is. Dolgozza jól össze, amíg sima masszát kap.
Töltse a tésztát kinyomó flakonokba, ízlés szerint keverje hozzá a természetes ételszínezőket, és készítsen belőle különböző mintákat.