Noha még csak a hét közepénél járunk, nem árt már most felkészülni a hétvégére, hiszen ezúttal
Olaszország felé utazunk tányéron
a zánkai Fügekertből.
Egy pohár Káli Kövek Frizzantével és egy adag isteni bruschettával valóban olyan mediterrán hangulatba kerülhet, mintha egy olasz kisváros teraszán ülne.
Pallag Dávid séf a következő fogásokkal készül a hétvégére: bruschetta ordasajttal és aszalt paradicsommal, grillezett, balzsamos füge bresaola levendulás házi kenyérrel, málnás-paradicsomos gaspaco roqfort sajttal és bazsalikommal, illetve fehér kőrözött szardíniával és capribogyóval kovászolt kenyéren.
Ebből is látszik, hogy az egész napos hedonizmus nemcsak az olaszoknak áll jól, hanem a magyaroknak is.
A Fügekert brunch-ot a Fügekert Bed&Wine-ban tartják augusztus 11-én és 12-én. További információkért látogasson el az esemény Facebook-oldalára.