Az italok továbbra is színesek maradtak, és ugyanúgy friss gyümölcsből készülnek, ám van egy összetevő, amely az újdonság varázsával hat a keverékben. Ez meglepő módon nem más, mint a csontleves.
Igen. Bizony a csontleves.
Így született meg a broth (csontleves alaplé) és a smoothie szavak összetételéből a brothie. Vagyis a csontleves és a friss, pépesített gyümölcsök keveréke.
Az ötlet Marco Canorától származik, aki a New York-i Brodo leveses étterem tulajdonosa és séfe. Ezen a helyen ínycsiklandó csontleveseket lehet kapni, sőt akár elvitelre is lehet kérni – pohárban. Pont úgy, mint a kávét.
Canora már évek óta készít otthon borthie-t. Innen jött az ötlet, hogy akár árusíthatná is.
Íze állítólag sós és édes egyszerre, állaga sűrű. Akik próbálták, különös aromákról számoltak be.
Ön megkóstolná? Szavazzon!