Szeretem a jó desszertet!
– írja a színésznő a weboldalán, a juliannehough.comon.
Szerinte, ha minden ételt otthon készítünk el, azzal lehetőséget adunk magunknak arra, hogy egészségesebb hozzávalókat válasszunk.
Ezt szem előtt tartva általában maga készíti a desszertjeit.
Így kordában tudja tartani a kalóriákat, és még az édesség utáni vágyát is kielégíti.
Ez a recept nemcsak finom, de csupán 170 kalória van ½ csészényi adagban
– írja az almás, fügés, omlós morzsájáról.
Próbálja ki már ma!
Hozzávalók:
Elkészítés:
Melegítse elő a sütőt 176 fokra.
Keverje össze egy tálban a mézet, a barna cukrot, a fahéjat és a vaníliát.
Vágja fel az almát és a fügét azonos méretűre, majd forgassa meg a mézes keverékben.
Amint a keverék bevonja a gyümölcsöket, öntse egy 22x22 centiméteres sütőedénybe.
Töltse fel az edényt granolával.
Fedje le alufóliával, és süsse körülbelül 30 percig. Ha a gyümölcs megpuhul, akkor van kész.
Fogyaszthatja önmagában vagy vaníliafagylalttal.