Hozzávalók:
Elkészítés:
Tegyük az össze alapanyagot egy tálba, gyúrjuk össze, majd süssük ki forró olajban.
Hozzávalók:
Elkészítés:
Pucoljuk meg és aprítsuk fel a zöldségeket.
Pirítsuk meg a hagymát olajon, majd adjuk hozzá a zöldségeket, a fűszereket, végül a húst.
Alaposan forgassuk át, azután öntsük fel körülbelül 2 és 2,5 liter vízzel, és főzzük puhára.
Merjünk a rizskrémhez a meleg levesből, keverjük jól össze, majd öntsük vissza.
Forraljuk fel, utána már tálalhatjuk is.
Hozzávalók:
Elkészítés:
Melegítsük elő a sütőt 180 fokra.
Dolgozzuk össze az alapanyagokat, majd hagyjuk kelni a tésztát egy órát.
Nyújtsuk ki sütőpapíron, töltsük meg a széleit sajttal, kenjük meg ketchuppal, és pakoljuk rá a feltétet: a sonkát, a tarját, a reszelt sajtot, és üssük rá a tojást.
Süssük 20-25 percig.
Hozzávalók:
Elkészítés:
Melegítsük elő a sütőt 180 fokra.
Dolgozzuk össze jó alaposan a hozzávalókat, majd tegyük a hűtőbe 40 percig.
Rizslisztes lapon dolgozzuk át, nyújtsuk ki, és szaggassunk belőle formákat.
Süssük készre 10 perc alatt.
Hozzávalók a golyóhoz:
Hozzávalók a töltelékhez:
Elkészítés:
Daráljuk le a kekszet, majd tegyünk félre belőle 3 dekagrammot.
A maradékot dolgozzuk össze a többi alapanyaggal, és tegyük félre 30 percre.
A beáztatott datolyát jól csepegtessük le, majd a többivel együtt pépesítsük botmixerrel.
Adjuk hozzá a mézpótlót, a kókuszolajat, majd miután összefőztük, keverjük bele a diót is. Várjuk meg, míg kihűl.
A kekszes masszából formázzunk golyókat, és habnyomó segítségével töltsük bele a datolyás krémet. (Szúrjuk bele a habnyomó fejét, és nyomjuk bele a krémet.)
Ha kész, akkor forgassuk meg a maradék kekszmorzsában.