Hozzávalók:
Elkészítés:
Ekőször válasszuk szét a tojásokat.
A fehérjét fedjük le folpackkal és tegyük a hűtőbe.
Melegítsük elő a sütőt 170 fokra.
Törjük kockákra a fehér csokoládét és olvasszuk meg vízgőz fölött.
Eközben verjük habosra a tojásfehérjét.
Térjünk vissza a csokoládéhoz és öntsük hozzá a krémsajtot. Keverjük, amíg összeolvad.
Amint összedolgoztuk, keverjük bele a tojássárgáját.
Lassan adjuk hozzá és keverjük el benne a tojásfehérjéből készült habot is.
Amikor a hab elfogyott, a krém pedig összeállt, béleljünk ki egy tortaformát sütőpapírral, vajazzuk vagy olajozzuk ki és öntsük bele a krémet.
Tegyük a formát egy tepsire, annak aljára pedig öntsünk meleg vizet. Süssük a tortát 15 percig.
Vegyük le a hőfokot 160-ra és süssük még 15 percig.
Kapcsoljuk ki a hőt, de hagyjuk a sütőben még 15 percig.
Tálaljuk porcukorral megszórva.