Gal Gadottal pedig hamarosan a magyar fogyasztók is találkozhatnak, hiszen a sztár Ausztriában, Csehországban, Görögországban, Horvátországban, Magyarországon, Olaszországban, Oroszországban, Romániában és Szerbiában is
megmutatja majd, hogyan tehetünk a jó közérzetünkért a mindennapokban.
Ennek első lépéseként alább négy tanács 2020-ra a színésznőtől!
Kezeljük prioritásként az egészségünket! – mentális, fizikai, spirituális és érzelmi szempontból is! Anyaként, dolgozó nőként, emberként kulcsfontosságúnak tartom, hogy a nyüzsgős napokon is a lehető legjobban érezhessem magam.
Találjuk meg az egyensúlyt az élet megannyi őrült pillanata közt – ez a legfontosabb, ha lelkünket és testünket is helyesen akarjuk táplálni!
Igyunk vizet, hidratáljunk! Amint kis szünethez jutok, legyen az a munkám vagy az edzésem során, lefekvéskor és ébredéskor is, vizet iszom. A frissítő víztől már jól érzem magam.
Szakítsunk időt magunkra, és olyankor ne hagyjuk, hogy eltereljék a figyelmünket! Folyamatosan körül vagyok véve emberekkel, de bármikor, ha van egy kis csend, azt arra fordítom, hogy leeresszek és egy pillanatra kikapcsolódjak. Ez újra feltölt motivációval, hogy nekiálljak a következő feladatnak.
Mostanában szeretek meditálni, vagy sétálni egyet a tengerparton.
Találjunk egy edzésprogramot, ami igazodik a testünk igényeihez! Az életemnek ezen szakaszában olyan mozgásformára vágyom, ami segít összpontosítani és megtalálni a stabilitásomat. A pilates és az úszás olyan sportok, amiket imádok, és miközben a légzésemre fókuszálok, odafigyelek a testemre és arra, hogy minden szempontból jól érezzem magam.
Fogadjuk meg Gal tanácsait, de ne felejtsük el a friss gyümölcsöket és zöldségeket sem! Érdemes ezek fogyasztását is beépíteni a mindennapjainkba. Próbáljuk ki például a következő receptet!
Hozzávalók a salátához:
Hozzávalók az öntethez:
Elkészítés:
Melegítsük elő a sütőt 200 fokra.
Tekerjük be fóliába a céklát, szúrjuk be villával, tegyük tepsire és süssük 1 órán át.
Tegyük félre, hagyjuk kihűlni, majd szedjük ki a fóliából és vágjuk ékekre.
Közben keverjük össze az öntet hozzávalóit egy tálban.
Helyezzük el a rukkolát egy tálon, majd oszlassuk el rajta a céklát, a kecskesajtot, az avokádót és a diót.
Finoman forgassuk össze és tálaljuk az öntettel.