Hozzávalók:
Elkészítés:
Egy közepes edényben kezdjük el hevíteni a tej, a rózsavíz, a vaníliakivonat, a málna és a só keverékét.
Hagyjuk, hogy a málna teljesen megpuhuljon.
Hagyjuk hűlni néhány percig, azután szűrjük át egy kislyukú szűrőn.
Keverjük hozzá a kókuszolajat és a mézet, szórjuk meg ehető rózsaszirommal és már ihatjuk is.
Hozzávalók:
Elkészítés:
Pirítsuk meg a kókuszreszeléket, majd adjuk hozzá a tejet, a kardamomport és a sót.
Keverjük folyamatosan, amíg jól összeáll és hagyjuk még a serpenyőben 5 percig.
Amint letelt az idő, tegyük félre hűlni 10 percre.
Formázzunk a keverékből golyókat, forgassuk meg kókuszban és ehető rózsasziromban.
Hozzávalók a tésztához:
Hozzávalók a mázhoz:
Elkészítés:
Keverjük krémesre a vajat és a cukrot.
Óvatosan keverjük hozzá a tojásokat, majd az őrölt pisztáciát és a citromhéjat.
Amint összeállt a keverék, dolgozzuk el benne a lisztet is.
Tegyük a tésztát muffinformába és süssük 165 fokon 20-25 percig.
A mázhoz dolgozzuk össze a vajat és a porcukrot egy konyhai robotgéppel.
Keverjük hozzá a krémsajtot és az ételszínezéket is.
Kenjük meg vele az elkészült muffinokat, szórjuk meg szárított rózsaszirommal és pisztáciával.