Hozzávalók:
Elkészítés:
Egy nagy tálban átnyomkodjuk a túrót egy villával, majd összekeverjük a citromhéjjal, a vaníliával és a cukorral.
Áztassuk be a zselatint a vízbe és hagyjuk, hogy felszívja a vizet. Végül a zselatint mikróban néhány másodperc alatt megolvasztjuk, majd a túrós keverékhez keverjük.
Tegyük a hűtőbe legalább 30 percre.
Amint letelt az idő, vegyük ki a hűtőből és formázzunk belőle rudakat.
Tegyük őket egy sütőpapírral kibélelt tálcára, majd a fagyasztóba 30 percre.
Közben kezdjük el megolvasztani a csokoládét.
Amint letelt a 30 perc és a csokoládé is elkészült, forgassuk meg benne a rudakat, utána tegyük vissza a sütőpapírra.
Tegyük újra a hűtőbe egy rövid időre, hogy a csokoládé megkössön.