Az erős immunrendszer elősegíti a betegségek elleni küzdelmet. Az uborka nélkülözhetetlen tápanyagokat tartalmaz, amellett, hogy 95%-a víz: K- és C-vitamin, magnézium, foszfor, folát, kalcium és cink van benne.
Másrészt a mézet gyakran természetes antibiotikumnak is nevezik,
számos tápanyag van benne: C-, D-, E-, K-, B-komplex-vitamin és béta-karotin. Figyelembe véve ezt a két kiváló alapanyagot, készítsünk limonádét egy picit másképp.
Igyuk rendszeresen a vírusos időszakban!
Hozzávalók:
Elkészítés:
Pürésítsük az uborkát egy turmixgépben.
Egy nagy kancsóban keverjük össze a mézet és a citromlevet.
Öntsük hozzá az uborkapürét.
Keverjük jól össze és már fogyaszthatjuk is.
Felhígíthatjuk egy kis vízzel, ha szeretnénk.