10 felhasználási mód, hogy a túlérett eper ne menjen kárba
![eper receptek](https://cdn.origo.hu/2023/12/-rXWg0o8gnLcBUyaFWuFyeOAWfLCtGF1cw-uVpy529E/fill/1347/758/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzBlNGQwNDIxOGM4NjRhZWFhOTA5OTY1ODhkZjkzOGFl.webp)
Az eper mousse is isteni! Milyen kár lenne veszni hagyni egy ilyen desszertet! Recept a cikkben
Hozzávalók:
Elkészítés:
Egy pohárban keverjük össze a zselatint 1 evőkanál vízzel, tegyük a mikróba 10-15 másodpercre.
Pürésítsük az epret egy aprítógépben, adjuk hozzá a zselatint.
Keverjük el benne a porcukrot is.
Verjük habbá a tejszínt, majd adjuk hozzá az epres keverékhez. Finoman forgassuk át.
Tegyük az így készült habos krémet poharakba, majd a hűtőbe 4 órára.
Tálaljuk tejszínhabbal és eperdarabokkal.