Nincs finomabb a házi tepertőkrémnél!
![tepertő](https://cdn.origo.hu/2023/12/-2Qde3OiR1A_8MSfIxz135saaRMTRPlwhWMAnhDtvj0/fill/1347/758/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzI3Y2Q2Mzk3NTFhNjRlYWY4ZTQ4NzZjNDdmZWE2MTEw.webp)
A házi tepertő önmagában is ízletes, hát még ha krémet készítünk belőle! A tepertőkrém akkor a legjobb, ha nem hagyjuk ki belőle sem a hagymát, sem a tojást.
Próbáljunk meg házi tepertőt vásárolni, ám ha ez nem lehetséges, a bolti is megteszi.
Lássunk hozzá!
Hozzávalók:
Elkészítés:
Turmixgéppel pépesítsük a tepertőt.
Adjuk hozzá a többi hozzávalót, és keverjük krémesre.
Már fogyaszthatjuk is!
Tartsuk légmentesen záródó edényben és a hűtőben.
Körülbelül 1-2 hétig áll el.