Hozzávalók a tésztához:
Hozzávalók a mázhoz:
Elkészítés:
Melegítsük elő a sütőt 170 fokra.
Keverjük össze a mézet a tojássárgával és a tojással.
Egy másik tálban keverjük össze a lisztet a cukorral, a vaníliáscukorral, a szódabikarbónával és a fahéjjal.
Ehhez keverjük hozzá a nedves összetevőket.
Öntsünk bele annyi tejet, hogy jól gyúrható tésztát kapjunk.
Készítsünk kis gombócokat a tésztából, majd nyomjuk laposra.
Tegyük egy sütőpapírral kibélelt tepsire.
Süssük 10 percig.
Közben készítsük el a mázat úgy, hogy a tojásfehérjét összeverjük a porcukorral.
Az utolsó lépés, hogy a megsült puszedliket beleforgatjuk a mázba, majd hagyjuk, hogy megkössön.
Már fogyaszthatjuk is.