Hozzávalók:
Elkészítés:
Karamellizáljuk a hagymát olívaolajon.
Adjuk hozzá a vajat, keverjük át, majd szórjuk meg a cukorral és egy kis sóval.
Amikor a hagyma jól megbarnult, akkor van kész.
Adjuk hozzá a lereszelt fokhagymát, majd a fehérbort.
Öntsük hozzá a vizet, dobjuk bele a babérleveleket, szórjuk bele a kakukkfüvet és morzsoljuk bele a húsleveskockát is.
Forraljuk fel, főzzük 30 percig.
Vegyük ki a babérleveleket, ízesítsük még sóval és borssal.
Kenjük meg a bagettek mindkét oldalát olívaolajjal, majd tegyük a sütőbe 5-10 percre, hogy megpiruljon.
Kivéve a sütőből azonnal szórjuk meg sajttal.
Tálaljuk a levest a pirítóssal, szórjunk bele sajtot is.