Hozzávalók:
Elkészítés:
Pucoljuk meg és vágjuk kockára a krumplit.
Sós vízben főzzük meg.
Törjük össze a krumplit, majd tegyük bele a többi hozzávalót a titkos összetevővel, a szerecsendióval együtt.
Dolgozzuk össze konyhai robotgéppel, hogy krémes legyen.
Tálaljuk a libacomb mellé.
Hozzávalók:
Elkészítés:
Pirítsuk meg a zsíron a hagymát, majd keverjük el benne a cukrot.
Amikor karamellizálódni kezd, adjuk hozzá a vékony csíkokra vágott káposztát és a többi fűszert is.
Öntsük bele a vörösbort, és ha szükséges, öntsük még fel egy kis vízzel.
Pároljuk a káposztát folyamatos kevergetés mellett, míg megpuhul.
Ha szükséges, öntsünk még hozzá vizet, nehogy leégjen.
Hozzávalók:
Elkészítés:
Zsíron pirítsuk meg az apróra vágott hagymát.
Amint megpirult, adjuk hozzá a rizst.
Öntsük fel a vízzel, sózzuk, borsozzuk, adjuk hozzá az ételízesítőt is.
Szórjuk bele a felkarikázott répát.
Amint az alapanyagok megpuhultak, a víz pedig elpárolgott, hozzákeverhetjük a babot és a kukoricát.
Rottyantsuk még össze, majd tálalhatjuk is.