Fűszeres téli puncs, amely még a forralt bornál is finomabb
![puncs](https://cdn.origo.hu/2023/12/gGTDatpbJKT5UJ-vzDmsYft3qzCGwpibA5AoBCtkxQc/fill/1347/758/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2JjYzI1ODU2NzczMTQwN2E4NWNlNjhhZDgwZWVmNzhi.webp)
A karácsonyi puncsban az a legjobb, hogy csupán tíz percet vesz igénybe az elkészítése. Ráadásul gyönyörű dísze az ünnepi asztalnak. Nagyon finom, könnyen csúszik, ezért érdemes körültekintően fogyasztani.
Hozzávalók:
Elkészítés:
Öntsük össze a puncs folyékony hozzávalóit, és kezdjük el hevíteni.
Amikor elég meleg, keverjük bele az áfonyát és a narancskarikákat.
Ha egy kicsit összenyomkodjuk az áfonyát, extra íz kerül a puncsunkba.
Ízesítsük a fűszerekkel, szegfűszeggel, csillagánizzsal, tegyünk bele kardamomot, fahéjat és szerecsendiót is ízlés szerint.
Végül keverjük bele a mézet.