Házi fokhagymás szendvicskrém, tartósítószer nélkül

fokhagymakrém
Vágólapra másolva!
Megunta, hogy folyton felvágott, tojásrántotta vagy zabkása a reggeli? Szívesen kipróbálna valami újat? Itt ez az isteni fokhagymakrém, amelyet imádni fog. Könnyű elkészíteni, nagyon finom és biztosan feldobja a reggeleket az újdonság varázsa miatt. Ráadásul a fokhagyma egy nagyon egészséges alapanyag, így a szervezetünkről is gondoskodunk közben.
Vágólapra másolva!
Fokhagymakrém. A kép csak illusztráció! Forrás: Shutterstock

Házi fokhagymakrém

Hozzávalók:

  • 200 g vaj
  • 23 gerezd fokhagyma
  • 3 evőkanál olívaolaj
  • 150 g krémsajt
  • egy marék friss petrezselyem
  • egy marék friss rozmaring
  • só és bors ízlés szerint

Elkészítés:

Reszeljük le a fokhagymákat, majd keverjük össze a vajjal, a sajttal, az olívaolajjal és az apróra vágott fűszernövényekkel.
Jól dolgozzuk el, majd sózzuk és borsozzuk.
Fogyasszuk szendvicskrémként, vagy egyszerűen pirítósra kenve.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!