Ezek a sült csirkemellek elképesztőek! Csak a hagyományos alapanyagainkat kell lecserélni ahhoz, hogy valami újat hozzunk létre.
Így most a panírt felváltja a fokhagyma és a kakukkfű.
Mit kell tennünk?
Keverjünk össze 6 gerezd reszelt fokhagymát 2 evőkanál apróra vágott kakukkfűvel, 2 citrom reszelt héjával és 2 evőkanál extra szűz olívaolajjal.
Dörzsöljük be vele az előzetesen megtisztított csirkemelleket, majd sózzuk és borsozzuk.
Karikázzunk fel 3 hagymát, majd kenjünk ki egy tepsit olívaolajjal. Terítsük rá a hagymaszeleteket, erre jöhet 1 kg szőlő és 2 csokor kakukkfű szétterítve. Sózzuk, borsozzuk, locsoljuk meg még egy kis olajjal, majd fektessük rá a csirkemelleket.
Süssük 200 fokon addig, amíg a csirke teljesen átsül. Tálaljuk a hagymaágyon rizzsel.