Mi a csicsóka, és hogyan együk?
![csicsóka](https://cdn.origo.hu/2023/12/e1zVSQCKZy8IAWl2W4MLdCj_8vvOy8uhB38QuCCOre0/fill/1347/758/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzdhNDE4ZTVkYzY2NjQ5Mjg5NzA3NjE1ODgxYWEzZDQ3.webp)
A csicsóka glikémiás indexe alacsony, tehát fogyasztása lassú, stabil vércukorszint-emelkedést biztosít
Kattintson a képre, galéria nyílik! Megtudhatja, mi mindenre jó a csicsóka, és hogyan fogyassza!
Hozzávalók:
Elkészítés:
Olvasszuk meg a vajat, majd dinszteljük meg rajta a hagymát, a zellert és a fokhagymát.
Sózzuk és borsozzuk.
Adjuk hozzá a csicsókát és a vizet.
Forraljuk fel.
Alacsony lángon, fedő alatt pároljuk addig, amíg a csicsóka megpuhul.
Ízesítsük petrezselyemmel és ételízesítővel.
Amint kész, csukjuk le alatta a gázt, pürésítsük botmixerrel és tálaljuk frissen.