Több tonna hal fogyott el egy nap alatt a Csárdafesztiválon
![](https://cdn.origo.hu/2023/12/tpjsZXzFcblkrkPDirAPaU_MoJaATBlC-lxGmtppMU8/fill/1347/758/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzcxZTZhY2RjZThkNzQyMTNhOGE0ZDY1OWJiZjYxN2Q4.webp)
Tiszaörvény, 2017. április 7.
Tiszai halászlé készül a halászlé hungarikummá nyilvánítása alkalmából szervezett rendezvényen a Tiszafüredhez tartozó Tiszaörvényen 2017. április 7-én. A Hungarikum Bizottság március 21-én a hungarikumok sorába emelte az Egri Bikavért, a Kodály-módszert, a magyar pásztor- és vadászkutyafajtákat, valamint a tiszai halászlét.
MTI Fotó: Czeglédi Zsolt