A Magyar Konyha beszámol a híres strasbourgi karácsonyi vásárról, de tesztelték a legjobb marcipános szaloncukrokat is.
Az ünnepi lapszámban interjú olvasható Gianni Annonival, aki olyan hittel beszél a szakmájáról, az életéről és a hűtőszekrényéről, hogy az ember egy pillanatra azt képzeli, hogy minden rendben a világban.
A karácsonyi számban terítékre kerül a fenyőmag, a szegfűszeg és a gyömbér is.
A lap bemutatja a Café Lisztet és a szegedi Alkimista éttermet, valamint egy lajomizsei kertészt is, aki már 6500 négyzetméteren termeszt citromot.
Schäffer Erzsébet libamájat, Dragomán György száraztésztát, Nábelek Zsófia karácsonyi fatörzset, Jahni Laci különleges szilveszteri vacsorát készít, Vajda Pierre pedig beavat a szilveszteri malacsütés titkaiba.
Az ünnepi számban ehető ajándékok receptjei között is lehet böngészni, amelyek ideálisak a szeretteink meglepésére.