Ezzel a trükkel fényes és habkönnyű lesz az égetett tésztánk
![profiterol](https://cdn.origo.hu/2023/12/lQcp8x_s_quTcJfx0zwC8PFGX4PnDyLyrmRUdKvkxOE/fill/1347/758/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50Lzc4ZjkwNDc5YmY5MzRkODE5YTUxM2Y4OWI1NWZkZmEz.webp)
profiterol
A népszerű hazai gasztronómiai portál így javasolja az égetett tészták elkészítését:
Hozzávalók (16 db eklerfánkhoz, vagy 12 db képviselőfánkhoz, vagy 30 db profiterolhoz):
Elkészítése:
Tippek, trükkök
1. Használjunk mérleget, ne bögrével, kanállal vagy gondolomra adagoljuk a receptben előírt alapanyagokat!Forrás: Mindmegette