Ez a legegyszerűbb módja, hogy megpucoljuk a fokhagymát

Ősi csodaszer a fokhagyma
Vágólapra másolva!
Mindannyian ismerjük azt a kellemetlen és cseppet sem komfortos műveletet, amikor fokhagymát kell pucolnunk. Hosszú percek, ragadós, bűzös ujjak, rátapadt héjdarabok, amik sehogy sem akarnak lejönni... Cikkünkben bemutatunk egy formabontó pucolási módot, amellyel nem csak a tempót gyorsíthatjuk fel, hanem a többi bosszúságnak is örökre búcsút inthetünk.
Vágólapra másolva!

A fokhagyma nem hiányozhat egyetlen konyhából sem, hiszen nagyon sok, népszerű étel alapvető hozzávalója, valamint szinte minden húsételhez is szükség van néhány gerezdre, hogy ízletesebbé tegyük. Természetesen a pirítóst és a lángost is nehéz fokhagyma nélkül elképzelni.

A gerezdek megpucolása azonban már nem olyan kellemes feladat. Most viszont mutatunk egy trükköt, amivel másodperecek alatt kibonthatjuk héjából a fokhagymát.

Nem kell más hozzá, mint két tál:

Ezzel az egyszerű módszerrel reméljük, sokaknak segített a Mindmegette. Érdemes további hasznos praktikákért ellátogatni az oldalukra.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!