Eláruljuk, hogyan készül a legfinomabb nyárvégi sütemény, a szedres kevert süti
2024. augusztus 15. 08:41
Olvasási idő: 3 perc
Ezzel a szedres kevert sütivel mindenkit leveszünk majd a lábáról.
Vágólapra másolva!
Egy-egy kevert sütemény receptje minden családi szakácskönyvben megbújik, ez egészen bizonyos. Ennek a legfőbb oka valószínűleg az lehet, hogy nem szükséges hozzá különösebb bevásárlás, hiszen minden alapanyag megtalálható a kamránkban, gyorsan elkészül és nagyon finom a végeredmény. Ezúttal egy szedres verziót mutatunk be, érdemes kipróbálni!
A szoba-hőmérsékletű vajat habosra keverjük a porcukorral és a vaníliás cukorral. Egyesével beledolgozzuk a tojásokat, majd a tejfölt, és végül a sütőporos lisztet is.
A masszát sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük és megszórjuk a megmosott, lecsepegtetett szederrel.
Az előmelegített sütőbe tesszük, és 30 perc alatt készre sütjük a süteményt.
Ha további ínycsiklandó receptekre is kíváncsi, akkor látogasson el a Mindmegette oldalára!
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!