Vikas Khanna séf, a a New York-i Bungalow étterem tulajdonosa megosztott
egy egyedényes kókuszos csirke receptet, amely igazi melengető étel a hűvös őszi estékre.
Ez a fogás az egész család kedvencévé válhat, és még a vendégeink tetszését is elnyerhetjük vele, főleg ha nagy rajongói az indiai ízvilágú ételeknek. Ami a legjobb az egészben, hogy
mindössze 20 perc előkészületet igényel, a munka nagy részét pedig a sütő végzi helyettünk, és még a mosogatást is megspórolhatjuk.
Hozzávalók:
Elkészítés:
Néhány héttel ezelőtt egy szintén pikáns, fűszeres ízvilágú csirkecombreceptet tettünk közzé, ami mindössze 10 perc előkészületet igényel, így szintén jó választás azoknak, akik elfoglaltak, de mégis szívesen ennének valami finomat a hétköznapokon. A hús mellett ráadásul ropogós zöldségek is kerülnek a tepsibe, így a köretről sem kell külön gondoskodnunk. Azonban friss, kevert salátával vagy akár párolt zöldbabbal is tálalhatjuk, ha ahhoz lenne kedvünk.
Szeptemberben Mary Berry toszkán csirkéjének a receptjét osztottuk meg, ami nemcsak finom és laktató, de gyorsan és egyszerűen elkészül.