Gordon Ramsay teljesen kiakadt: ez az olasz tragédia

Fotó: TikTok/gordonramsayofficial
Vágólapra másolva!
Hihetetlenül felháborította Gordon Ramsey-t egy olasz internetes szakács receptje, melyben a csirkenuggetseket készített parmezánnal és paradicsomszósszal. A fiatal nő receptje több kisgyerekes anya tetszését elnyerte ugyan - hiszen finom, egyszerű, és még a válogatós gyerekek is szívesen fogyasztják - az ínyenc fogásairól híres sztárséf azonban elég erőteljesen adott hangot nemtetszésének legújabb TikTok-videójában, szó szerint "olasz tragédiának" titulálta a receptet.
Vágólapra másolva!

Egy fiatal anya, Tara Ippolito a TikTok-on mutatott egy videót egy villámgyors, parmezános-csirkés mini hamburgerről. Az igazán időtakarékos, olcsó és gyerekbarát recept elkészítése pofonegyszerű: 

csirkefalatkákkal, paradicsomszósszal és parmezánnal töltötte meg a kis méretű partizsemléket. 

Fotó: TikTok/gordonramsayofficial

A 100 százalékban minőségi alapanyagokat használó, ínyenc fogásairól híres Gordon Ramsay azonban mindezt egyáltalán nem nézte jó szemmel, és nem is rejtette véka alá a véleményét ezzel kapcsolatban. 

Első körön azt kifogásolta, hogy miért nem valódi csirkemellfiléből készül, majd nemes egyszerűséggel olasz tragédiának titulálta Ippolito főztjét:

Ippolito erre ezt válaszolta:

Az elkészítési időn ezáltal sokat spórolhatunk, és a csirkefalatkák mérete remekül passzol az apró partizsemlékbe. 

@gordonramsayofficial #duet with @aldentediva This is definitely a Sunday Supper I’d like to avoid 🤦‍♂️ #ramsayreacts #tiktokcooks #chickenparm ♬ Spongebob Tomfoolery - Dante9k Remix - David Snell

A gasztrovlogger ezután bemutatta, ahogyan liszttel és parmezánnal szórja be a csirkefalatkákat, mielőtt a zsemlékbe helyezte volna.

Ennek a receptnek a legbonyolultabb változata, ha fokhagymás vajat kenünk a tetejére. Nem ez a kedvenc parmezános csirke receptem, de sokaknál népszerű. Kisgyerekes szülők pedig végképp nem tudnak mellélőni vele, ezt még a legfinnyásabb apróságok is szívesen megeszik"

Ramsey azonban mindezek ellenére sem volt lenyűgözve, amit az arckifejezése is tükrözött, miközben végignézte Ippolito videóját.

Fotó: TikTok/gordonramsayofficial

A híres séfen kívül azonban még több, mint 12 millióan látták a videót, és 

sokan védelmükbe vették Ippolito receptjét:

Egyikük ezt írta:

Most az egyszer vitatkoznék a véleményével, Ramsey úr. Ez az étel remekül néz ki.

Egy másik követő ezt kommentelte:

"Most komolyan, Gordon Ramsey, mi a probléma ezzel? Gyors, egyszerű, megfizethető, és még egy gyerek is képes elkészíteni"

Egy harmadik hozzászóló ezt reagálta:

"A kulinárs végzettséggel nem rendelkező, hétköznapi emberek körében ez teljesen szokványos étel, sőt, kifejezetten jól néz ki"

Fotó: TikTok/gordonramsayofficial

Tara Ippolito a Business Insider megkeresésére elmondta, hogy 

egyáltalán nem vette szívére Gordon ramsey véleményét, de megdöbbentette, hogy egyáltalán tud a videóiról.

 Az olcsó, egyszerű receptjei miatt közkedvelt kétgyerekes anya ugyanakkor örült annak, hogy többen is kiálltak mellette és támogatták:

"Egyáltalán nem haragszom Gordon Ramsey-re, viszont egyszerűen lenyűgözött, hogy a nők és az anyukák közössége támogatni jött"

Forrás: DailyMail

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!