A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
2
Bronzérem
1

Január 1-től készpénzmentes a Papp László Budapest Sportaréna

Vágólapra másolva!
A Sportarénában január 1-jétől csak elektronikusan lehet majd fizetni a büfékben és a parkolóban - így felgyorsul a belépés és a kiszolgálás is, a saját fejlesztésű applikációnak köszönhetően pedig további kényelmi funkciók várnak.
Vágólapra másolva!

A fedett európai Arénák között elsőként 2018. január 1‑jétől a Budapest Sportaréna készpénzmentessé válik. Az egyérintéses fizetés már egy éve elérhető minden kasszánál, de mostantól a büfékben és a parkolásnál is csak kártyával fizethetsz majd. A gyorsabb kiszolgálás mellett pedig számos más fejlesztés garantálja, hogy ne csak maga a koncert vagy a sportesemény, de a kapcsolódó szolgáltatások is az élmény részévé váljanak.

Elindul az Aréna saját fejlesztésű applikációja is, melyet érdemes még a programlátogatás előtt letölteni. Ez tárolja a megvásárolt jegyet, mely így nem másolható, az NFC képes jegykezelőrendszer pedig gyorsabban le tudja olvasni, mint a nyomtatott jegy vonalkódját, tovább gyorsítva ezzel a bejutást.
Az alkalmazás segítségével előre tudsz ételt rendelni, és még érkezés előtt kiválthatod a parkolójegyedet.

Abban az esetben, ha még nem rendelkeznél bankkártyával, az Aréna automatáiból feltöltőkártyát válthatsz ki, melyek teljes értékű kártyaként szolgálnak, így minden kártyaelfogadóhelyen használhatók.

Az Aréna mobilapplikációját itt tudod letölteni.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!