A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNPóta Georgina
22:20AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

400 MHz-es PDA a Fujitsu Siemenstől

Vágólapra másolva!
A Fujitsu Siemens bemutatta legújabb kéziszámtógépét, a Pocket Loox-ot, amely a világ első, Intel XScale processzoron alapuló eszköze.
Vágólapra másolva!

A számítógép lelke az Intel PXA250 processzor, amely négyszáz megahertzes órajel-frekvencián dolgozik, ez a leggyorsabb kéziszámítógéppé emeli a Loox-ot. A Pocket Loox a világ különböző részein eltérő kiépítéssel került forgalomba, így az Európában forgalomba kerülő példányok felszerelhetőek GPRS-kompatíbilis mobiltelefon-modullal is. A számítógépet Pocket PC 2002 operációs rendszer vezérli és Bluetooth-támogatással is rendelkezik. A százhetvenöt grammos, mindössze 132 x 82 x 17 milliméteres házba 32 MB ROM, 64 MB RAM, és egy 240*320 képpontos, 65536 szín megjelenítésére képes érintőképernyő került.

A bővítésekről Secure Digital és Compact Flash illesztőfelületek gondoskodnak. Az alapkiszállításban szereplő akkumulátor háromszáz órás készenléti vagy tizenkét órás munkaidőt biztosít. A készülék európai forgalmazásáról az újonnan alapított Fujitsu Personal Systems, az amerikai Fujitsu PC anyavállalat felügyelete alatt működő leányvállalat gondoskodik.

A Pocket Look Európában áprilisban kerül forgalomba, kiskereskedelmi ára 700 euró, azaz mintegy 170 ezer forint lesz.

Korábban:

Új PDA-processzorok az Inteltől

Új vezető és új stratégia a Fujitsu Siemensnél

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!