A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
A Hewlett-Packard új asztali lapolvasója csupán feleakkora, mint egy notebook, és PC nélküli fotószkennelést is lehetővé tesz.
Vágólapra másolva!

Forrás: ORIGOLegfeljebb 10x15 centiméteres méretű fényképek beolvasását teszi lehetővé a HP új, Photosmart 1200 típusjelzésű fotószkennere. Az eszköz önmagában, számítógéphez való csatlakoztatás nélkül is működőképes, mivel memóriakártyákat is képes fogadni - erre menti a beolvasott képet -, és akkumulátorról is működtethető. A gyártó közlése szerint az eszköz mindössze 4 vezérlőgombbal rendelkezik, így kezelése sem túl nehéz feladat. Egy fénykép beolvasása 14 másodpercet vesz igénybe, s maximálisan 1200 dpi-s felbontásban történhet a beolvasás.

Az Instant Share elnevezésű funkció révén már magán a szkenneren be lehet állítani, hogy a legközelebbi PC-s csatlakozás alkalmával kiknek továbbítsa e-mailben a képeket, avagy mely fotók nyomtatását kezdje meg automatikusan.A HP Photosmart 1200 fotószkenner várhatóan március végén jelenik meg az üzletekben, 99 eurós áron.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!