A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
09:00KézilabdaBrazília-Magyarország
HUNPongrácz Bence
10:30CselgáncsIsmael Alhassane-Bence Pongracz
HUNPásztor Flóra
10:55VívásFlora Pasztor-Jacqueline Dubrovich
HUNAndrásfi Tibor
12:50VívásRuben Limardo-Tibor Andrasfi
HUNFucsovics Márton
13:30TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNMarozsán Fábián
15:00TeniszFabian Marozsan-Ugo Humbert
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásGrainne Walsh-Ana Hamori
HUNMagyarország
19:30VízilabdaFranciaország-Magyarország
NyílNyíl

Men of Valor: Vietnam

Vágólapra másolva!
Még mindig nem ült el teljesen a Medal of Honor: Allied Assault sikere, de a fejlesztőcsapat nem csücsült rá a babérokra. Ellenkezőleg, egy újabb háborús játékon dolgoznak, mely helyszíne ezúttal a vietnámi zöld pokol.
Vágólapra másolva!

Képek


Forrás: ORIGO
Forrás: ORIGO
Forrás: ORIGO
Forrás: ORIGO
Forrás: ORIGO
Forrás: ORIGO
Forrás: ORIGO



A játék küldetései a háború elején, 1965-ben kezdődnek, és három év hadműveleteit dolgozzák fel. A fejlesztők rengeteg időt töltöttek történelemkönyvek felett görnyedve, így minden egyes misszió eseményei valós alapokon fognak nyugodni. A játékos egy szimpla közkatonaként kezdi meg vietnámi pályafutását a gyalogság kötelékében, de hogyha sikeresen túléli az adott ütközetet, vagyis küldetést, akkor előléptetik. Az előléptetés után összetettebb feladatokat is kap, melyet nem bíznának egy újoncra. Időről időre más egységekhez is áthelyezik a játékost, hogy kipróbálhasson többfajta fegyvernemet is. Nagyon ne éljük bele magunkat a fegyvernemekbe, repülőgépet azért nem kell vezetnünk.

A vietnámi háborúban alapvető problémát jelentett a katonáknak, hogy pillanatok alatt meg lehetett halni. Ez persze más háborúk esetében is így van, de azokban általában a támadó, vagy védekező ellenség végez a katonával. Vietnámban evvel szemben az ellenség, vagyis Charlie szinte mindig láthatatlan, váratlanul ront elő a dzsungelből, ha éppen nem csak az általa telepített aknákkal és csapdákkal találkozunk. Szerencsére a fejlesztők ezen a téren a játszhatóságra helyezték a hangsúlyt, így azért attól nem kell tartanunk, hogy katonánkat hirtelen több darabban találjuk, ellenség pedig sehol. Az persze azért igaz, hogy jóval nagyobb szerepe lesz a lopakodásnak és a rejtőzködésnek, mint volt a Medal of Honorban.

A rejtőzködésnél is fontosabb lesz a pontos és összehangolt csapatmunka. A vietnámi háború aztán nem az a konfliktus volt, ahol az ember héroszként végigvághatta magát a harcmezőn, mint valami Rambó, és ez érződik is a játékban. A fejlesztők ígérete szerint minden eddiginél emberibb mestersége intelligencia fogja vezetni csapatunk tagjait, akik ezúttal nemcsak arra fognak figyelni, hogy sikeresen teljesítsük a küldetést, hanem bizony félteni fogják az életüket, és nem fogják vakon teljesíteni minden utasításunkat.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!