Megasztárok PlayStation 2-n

Vágólapra másolva!
A karaoke, Japánban a legnépszerűbb szórakozási formák egyike, beindította a játékfejlesztők fantáziáját is. A Sony londoni fejlesztő csapata - az "EyeToy" technológia segítségével - éppen egy ilyen játékon dolgozik.
Vágólapra másolva!

Forrás: [origo]A Sony Computer Entertainment Europe bejelentett egy olyan innovatív játékot, amelyben a játékosok a rivaldafénybe kerülnek és megmutathatják énektudásukat. A SingStar nem csak sima karaoke játék. Az USB mikrofon használata közben egyidejűleg elemzi a játékos énektudását hangmagasság, hangnem és pontosság szerint, valamint visszajelzést ad attól függően, hogy jól vagy rosszul énekelt-e a játékos.
A SingStar terjedelmes zenei kínálatában a világhírű zenészek jól ismert dalainak széles választéka található meg. Valamennyi zeneszám az előadó eredeti felvétele, továbbá a SingStarban megtalálható számos dal eredeti videója is.

A SingStarban három játékmód van, ami akár nyolc játékos számára is lehetővé teszi a játékot. A "Sing" mód arra buzdítja a játékost, hogy felkapjon egy mikrofont és énekeljen, akár egyedül, akár társaival versengve. A "Pass the Mic" mód a bulik kihagyhatatlan része, hiszen duettet lehet énekelni vagy csapatjátékot lehet játszani; továbbá a "Star Maker" mód lehetővé teszi a játékosoknak, hogy kövessék álmaikat a fürdőszobai énekléstől kezdve a nagy sikerű koncertekig.

A SingStar két mikrofonnal együtt kerül forgalomba, amiket a PlayStation 2 USB adapteréhez lehet csatlakoztatni. Továbbá a játék EyeToy-kompatibilis, így a játékosnak lehetősége nyílik, hogy önmagát nézze éneklés közben. A SingStar nyáron jelenik meg, kizárólag PlayStation 2-n.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről