A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Újabb terrorizmus elleni játék

Vágólapra másolva!
A Magnum Games megkezdte a Beyond the Law: The Third Wave című akciójáték terjesztését Amerikában. A programban a játékos egy kis csapat különleges katonát irányít, kiknek nem kisebb feladat jutott osztályrészül, mint egy nukleáris terrortámadás megakadályozása.
Vágólapra másolva!

Mindannyian nagyon boldogok lennénk, ha a terrorizmus veszélyével csak a számítógépes játékokban találkoznánk. Sajnos ez nincs így, de ezekben a programokban legalább megpróbálhatjuk megakadályozni a bosszújukat ártatlan embertársaikon kiélni óhajtó szervezetek akcióit. Ezen programok sorába tartozik a Beyond the Law: The Third Wave is, melyet az a Magnum Games készített és ad ki.
Az akció, melyet ebben az esetben megpróbálhatunk megakadályozni, egy atomtámadás az Egyesült Államok fővárosa ellen. Mivel egy squad-based tactical shooter kategóriába tartozó játékkal van dolgunk, nem egymagunk szállhatunk szembe a terroristákkal, hanem egy kis csapat áll mellettünk. A csapat tagjai különleges kiképzésben részesültek, így képességeik elengedhetetlenek a sikerhez. A program egyelőre az amerikai játékosokhoz jut el, de reméljük, hogy hamarosan Európában is harcba szállhatunk a terroristák ellen.
A játék kicsit UFO beütésű, remélhetőleg annak hibái nélkül.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!