Sikeres volt a GMX Media-expo

Vágólapra másolva!
Nagy sikert aratott mind a privát látogatók, mind a sajtó, mind a játékipar reprezentánsainak körében a GMX Media kiadó által szervezett, június 29-i prágai kiállítás. Az expón több, korábban bejelentett, illetve újonnan debütáló GMX játékra vethettek néhány pillantást a látogatók.
Vágólapra másolva!

Már nemcsak a külön erre a célra szakosodott szervezetek hoznak össze kiállításokat a számítógépes játékokkal kapcsolatban, hanem maguk a kiadók is kiállításokra, show-kra vagy kisebb bemutatókra invitálják a játékosokat, újságírókat vagy éppen a játékiparban dolgozó kollégákat. Ezt tette a GMX Media is, mely ez előző hó végén hozott össze egy expót a cseh fővárosban.

A kiállítás látogatói több játékkal is közelebbi ismeretséget kötöttek, mely majd a GMX szárnyai alatt került az üzletekbe. Felvonult a színpadra a Specnaz című, az orosz elit kommandósok életét bemutató játék, a Martin Mystere, a kilencvenes évek elejének iraki konfliktusát feldolgozó Gulf War, a Seal of Evil, az Airbourne Troops PC-s, valamint PlayStation 2-es változata, és természetesen ismét belekukkanthattak a látogatók az Alpha Black Zeróba.

Mivel a kiállítás mindenki szerint igen sikeresnek bizonyult, a jövőben a GMX Media hasonló eseményekre várja az érdeklődőket.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!