A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNMuhari Eszter
20:40VívásEszter Muhari-Nelli Differt
HUNMagyarország
21:44ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

GPRS szolgáltatást indít a Westel

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

A GPRS (General Packet Radio Service) szolgáltatásra feljelentkezett mobilkészülék folyamatos kapcsolatban áll a hálózattal, így az újabb információk letöltése lényegesen kevesebb időt igényel. A Westel új szolgáltatása révén másodpercenként akár 30 kilobit sebességgel is lehívhatók az adatok, ami több mint háromszorosa a hagyományos GSM hálózaténak.

A GPRS szolgáltatást csak arra alkalmas készülékkel vehetik igénybe a felhasználók. Ilyen telefonokat jelenleg csak a Motorola szállít, míg az Ericsson március végére ígéri a saját eszközeit.

A közlemény szerint a GPRS szolgáltatást jelenleg az ország területének mintegy 70 százalékán vehetik igénybe a Westel ügyfelei.

A GPRS-nek nincs külön belépési díja, és nem kell hozzá új SIM-kártya sem. A szolgáltatás havi díja nettó 4000 forint, és ez az összeg magában foglal 5 megabájtnyi tárterületet is. Ezen felül az átvitt adatmennyiség alapján is számláz díjat ügyfeleinek a Westel.

(MTI)

Ajánló:

Korábban:

A Westel 1,75 millió ügyfele közül egymillió a Domino kártyával rendelkező, úgynevezett pre-paid ügyfelek száma. A társaság márciustól számukra is lehetővé teszi a roaming szolgáltatás igénybevételét.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!