Mobiltörténeti kiállítás Budapesten

Vágólapra másolva!
A táskamobiloktól a kézi számítógépekig terjedően mutatja be, 1991-től napjainkig a mobiltelefon magyar és nemzetközi mérföldköveit a készülék történetével foglalkozó kiállítás.
Vágólapra másolva!

A mintegy 250 négyzetméteren megrendezendő mobiltörténeti kiállításon több mint 200 darab mobilkészülék látható majd. Az évek során bekövetkezett technológiai fejlődést képekkel, szöveges információkkal és plakátokkal teszik még áttekinthetőbbé a közönség számára - adták hírül a szervezők. Dén Mátyás András, a mobiltörténeti kiállítás ötletgazdájának, a Mobil Portál főszerkesztőjének elmondása szerint több mint egy éve kutatnak a régebbi, gyári állapotú készülékek után. A kiállításon látható darabok nagy része magángyűjteményekből származik, de a magyar szolgáltatók és gyártók is segítettek abban, hogy még teljesebb legyen a tárlat anyaga.

A Mobil Show 2007 a tavalyinál nagyobb területre költözik be, a Hungexpo Budapesti Vásárközpont B pavilonjába, az informatikai és telekommunikációs kiállítással, az INFOmarket-INFOtrenddel közös helyszínre. A két rendezvény a Budapesti Nemzetközi Vásár idején várja az érdeklődőket szeptember 8 és 11 között.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!