A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Az iPhone-ra optimalizált a CIB

Vágólapra másolva!
Múlt héten élesítették a CIB Bank új, mobiltelefonra optimalizált felületét, a mobilCIB-et. A bevezető kampányban egy iPhone 3G látható - nem véletlenül.
Vágólapra másolva!

A CIB elindította új, magyar fejlesztésű, elektronikus banki szolgáltatását mobilinternetezésre képes okostelefonokon és PDA-kon keresztül. A rendszer segítségével gyorsan elvégezhető funkciók közül válogathat a felhasználó. Azok az ügyfelek, akik korábban már rendelkeztek az egyszerűségre törekvő banki felülethez való WAP-hozzáféréssel, azok azonnal igénybe tudják venni a jelentősen megújított oldalt. A mobilCIB minden alapvető pénzügyi műveletre alkalmas. Lehet vele egyenleget, számlatörténetet lekérdezni, meglévő partnereknek átutalni, mobilegyenleget feltölteni, betétet lekötni, feltörni, kártyalimitet módosítani. A mobilCIB felülete természetesen a nap bármely szakában elérhető, hasonlóan a webes felülethez, és a hitelesített belépésről sms-értesítést is kaphat a felhasználó.

A bevezető kampányban, mind a banki fiókokban, mind az internetetes hirdetésekben egy iPhone 3G látható, és a szlogen is ennek a telefonnak a különleges, érintésérzékeny képességét emeli ki. Az iPhone 3G több szempontból is kiválóan alkalmas banki műveletek online elvégzésére: egyrészt maga a kezelőfelület látványos, animált ikonokból lett összeállítva, ahol minden funkciót egyszerű megtalálni. Másrészt a gyors mobilinternet-hálózatnak köszönhetően a felhasználó azonosítását HSDPA-n villámgyorsan el lehet végezni, sőt magukra a pénzügyi tranzakciókra sem kell soká várakozni. Az iPhone 3G nagyméretű kijelzőjének köszönhetően a felület áttekinthető és könnyen értelmezhető.

A szolgáltatás igénybe vételéhez a felhasználónak engedélyeznie kell a cookie-k és a JavaScript használatát, és természetesen engedélyezni kell a képek megjelenítését is. Ahhoz, hogy minden banki művelet pontosan kerüljön könyvelésre, először mindenképpen a pontos időt és dátumot kel ellenőrizni a telefon beállításai között. A támogatott telefonok között az említett iPhone 3G, a HTC Touch, a MIO A701, a Samsung okostelefonjai, a Sony Ericsson P1i és a Nokia Nseries és Eseries számos készüléke található, tehát a nagyméretű kijelzővel és gyors mobilinternet-csatlakozási lehetőséggel felszerelt telefonok.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!